Sala de Lectura


 

Bun venit in Sala de Lectura! Acest spatiu vine in completarea serviciilor oferite de Bibliotheka si ofera posibilitatea de a cunoaste, intr-un cadru intim, prietenos si elegant, gama de produse pe care vi le propunem .

 

De mai bine de 5 ani descoperim impreuna cu clientii magazinului produse excelente, invatam cum sa apreciem o bautura buna, cum sa o servim si cu ce feluri de mancare se potriveste. Conceptul Salii de Lectura a existat inca de la inceput, in spatiul restrans al magazinului. Atunci cand acesta s-a dovedit a fi deja mult prea mic, a aparut noua locatie care ne ofera posibilitatea de a interactiona cu mai multe persoane. Avand in vedere scopul pentru care Sala de Lectura exista, era normal ca si preturile sa le pastram pe cat posibil de oneste.

 

Pe langa spatiul in care este amenajat barul, Sala de Lectura beficiaza de un subsol generos, care la scurt timp de la deschidere a devenit cunoscut clientilor mai ales pentru degustarile de vin si alte bauturi fine organizate acolo in cadru restrans sau pentru petrecerile private.

 

La fel ca si la magazin, orarul este generos, programul incepand de dimineata, cand va asteptam sa ne servim cafeaua impreuna. Spre seara meritam sa ne relaxam! Placerea de a savura un pahar este dublata atunci cand o faci alaturi de prieteni si ai ocazia sa servesti delicatese potrivite bauturii consumate. Noi stim asta foarte bine si am pregatit pentru eventualii doritori un meniu variat de platouri cu branzeturi, salam, sunca etc.

 

Vinurile sunt placerea noastra... din acest motiv am decis sa oferim destule variante si la pahar, produse romanesti si din alte tari. Va invitam sa le incercati pentru a descoperi ceea ce va place mai mult. Ulterior puteti achizitiona respectivele produse de la Bibliotheka.