Despre Magazin


 

Bibliotheka este un magazin care ofera o serie de produse specializate, diverse marci de bauturi fine, vinuri, produse de tutungerie, dulciuri manufacturate, specialitati culinare si accesorii.

 

Clientii pot beneficia de informatii legate de produse intr-un cadru cald si primitor, de la 9 dimineata pana la miezul noptii. 

Cu un stil rustic si impresionant prin calitatea si gradul de rafinament al produselor noastre, Bibliotheka este magazinul ideal pentru aceia dintre dumneavoastra care cauta un mediu elegant, dar in acelasi timp cald si primitor, de cumparare al unor produse specializate. In cadrul magazinului nostru veti gasi bauturi fine, de la vinuri vechi, pana la whiskey-uri de calitate, dar si o gama larga de produse de tutungerie, marci diverse, care sa poata indeplini si cele mai specializate cerinte ale clientilor nostri.

Pe langa acestea va putem pune la dispozitie o gama variata de carti de specialitate in domeniul nostru de activitate, dar si carti menite sa va relaxeze, fie pe dumneavoastra, fie pe cei carora doriti sa le faceti un cadou special.

Din aceasta perspectiva, daca va doriti un magazin de profil si de produse care sa va indeplineasca cele mai exigente cerinte, va asteptam in magazinul Bibliotheka, localizat in Piata Unirii pe Str. Eugeniu de Savoya nr.24, Timisoara.