Delicatese


 

Alimente : In cadrul magazinului avem un mic raion de bacanie, un segment care a devenit foarte repede un punct de atractie pentru clientii nostri.

 

Aici veti gasi specialitati de paste (integrale, din grau dur, cu arome de sepie / ardei iute, cu trufe), mustar de Dijon, ulei si otet balsamic / cu trufe, variante de pesto, anghinare, capere, marmelada pentru branzeturi, dulceata cu continut scazut de colesterol, masline, orez negru, ansoa, ton, carpaccio / pesto / unt / branza cu trufe,  etc.

 

Sunt produse care fac gatitul foarte rapid, gustos si sanatos si care ne ajuta sa dam impresia ca fiecare zi e speciala, prin micile elemente culinare cu care putem decora platourile sau felurile de mancare preparate.

 

Dulciuri : Multe din produsele pe care le gasiti la aceasta categorie sunt manufacturate si provin din Belgia. Cu siguranta veti simti diferenta la prima degustare! Pe langa acestea avem specialitati de ciocolata cu continut ridicat de cacao, cu piper / ardei iute, cu lichior, cu stevie ca si indulcitor natural, trufe, praline, nougat etc.